Ετοιμάζουν συμβόλαιο σε Βιεϊρίνια

Ετοιμάζουν συμβόλαιο σε Βιεϊρίνια

Gazzetta team
Ετοιμάζουν συμβόλαιο σε Βιεϊρίνια

bet365

Η υπόθεση της πώλησης του Αλέξις Σάντσεζ στην Μπαρτσελόνα «ρυθμίζει» την κατάληξη της πρότασης της Ουντινέζε στον ΠΑΟΚ. Όσο αυτή αργεί, οι πιθανότητες ο Πορτογάλος να συνεχίσει στην Τούμπα αυξάνονται.

Την ώρα που όλα έδειχναν έτοιμα για την μετακίνηση του Σάντσεζ στην Μπάρτσα, ο πρόεδρος της Ουντινέζε, Τζιανπάολο Πότσο, τόνισε σήμερα ότι η αξία του Χιλιανού ποδοσφαιριστή είναι στα 50 εκατομμύρια ευρώ!. Αυτό άλλαξε τα μέχρι τώρα δεδομένα στην μεταγραφή του, και αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί θα πάρει μερικές μέρες παραπάνω, ενώ παράλληλα μένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά.

Όσο ο Σάντσεζ μένει στο Ούντινε, η πρόταση στον Βιεϊρίνια δεν έρχεται. Επομένως, βλέποντας στον Δικέφαλο αυτή τη στασιμότητα, καταλαβαίνουν ότι ο Πορτογάλος άσος – εκτός του ότι είναι ένας από τους υποψηφίους – είναι πολύ πιθανό να μη δεχτεί τελικά επίσημη Ιταλική κρούση.

Απόντος αγοραστή, στον ΠΑΟΚ σκέφτονται να κάνουν νέο συμβόλαιο στον Βιεϊρίνια με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια αλλά και αυξημένες απολαβές, ώστε να τον δέσουν στην Τούμπα και μετά… όσοι πιστοί προσέλθετε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα