Μέσω Μαλαισίας η έρευνα...
H αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Δίκη» στο Blue Sky όπου σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, οι αναμετρήσεις του 2008 ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά 1-2 και Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2, υπάρχουν υπόνοιες όταν ήταν στημένες. Μάλιστα στο ματς της Ξάνθης, γιος παράγοντα πόνταρε… στην ήττα της ομάδας του και κέρδισε 13 εκατ. ευρώ!
Μετά την παρέμβαση του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή επενέβη η Εισαγγελία Πρωτοδικών, η οποία διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή. Για την υπόθεση κατέθεσαν οι δημοσιογράφοι Μπ.Κατσούλης, Φ.Μπατζόγλου, Κ.Θωμαΐδης και ο πρώην διαιτητής Σ.Βοργιάς. Ωστόσο μπορεί να «φωτογράφισαν» τον γιο του παράγοντα, αλλά δεν αποκάλυψαν το όνομά του.
Ετσι η Εισαγγελία Πρωτοδικών αναγκάζεται να ζητήσει νέα στοιχεία από τη Μαλαισία, προκειμένου να μάθει το όνομα του γιου παράγοντα από τη στοιχηματική εταιρία στην οποία πόνταρε το 1,5 εκατ. ευρώ για να καρπωθεί τελικά μια περιουσία στοιχηματίζοντας εις βάρος της ομάδας του!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
