Η αλήθεια για Σισέ!

Η αλήθεια για Σισέ!

Νίκος Αθανασίου
Η αλήθεια για Σισέ!

bet365

Επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ από τη Λάτσιο στον Παναθηναϊκό για τον Σισέ, 6 εκατ. από τη Γαλατά! Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες το μέλλον του Γάλλου σουπερστάρ.

Η Λάτσιο θέλει σαν τρελή τον Σισέ, οι Ιταλοί καθημερινά γράφουν τα... πάντα όλα σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα και ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι δικαιολογημένα στα... κάρβουνα, βλέποντας το «αντίο» πιο κοντά από ποτέ, εξαιτίας της… εξαφάνισης των μετόχων που δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη.

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν βροχή. Όπως και τα ποσά. Πάμε, όμως, να δούμε την αλήθεια. Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπάρχουν δύο επίσημες προτάσεις. Μία από τους «λατσιάλι» στα 5 εκατ. ευρώ και μία από τη Γαλατά στα 6 εκατ. ευρώ. Αυτές είναι οι προτάσεις, τα επίσημα έγγραφα που έχουν σταλεί στα γραφεία των «πρασίνων».

Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον ίδιο τον Γάλλο σουπερστάρ είναι δεδομένο πως μελετά τις προτάσεις. Το σκέφτεται και μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει για το μέλλον της καριέρας του, αφού πρώτα σταθμίσει τα δεδομένα για τη μετακίνηση είτε στην Ιταλία είτε στην Τουρκία. Από την Αγγλία υπάρχει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον και όχι κάτι επίσημο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα