«Βλέπει» Μαντρίντ!

«Βλέπει» Μαντρίντ!

Νίκος Αθανασίου
«Βλέπει» Μαντρίντ!

bet365

Το αγαπημένο παιδί του Ζεσουάλδο στην Μπράγκα, Αντρές Μαντρίντ, μένει ελεύθερος και ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει την περίπτωσή του σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr! Δεδομένη θεωρούν την κίνηση οι Ίβηρες.

Καθημερινά, πληροφορίες από την Πορτογαλία φέρνουν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού αρκετούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους φέρεται να εξετάζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς έχει πάρει πάνω του τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού», έχοντας στη λίστα του κυρίως νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο 65χρονος τεχνικός δεν «κοιτάζει» και άλλους ποδοσφαιριστές, μεγαλύτερους ηλικιακά, κάνοντας δυο-τρεις εξαιρέσεις.

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι ο 29χρονος αμυντικός μέσος Αντρές Μαντρίντ, ο οποίος ήταν μέλος της Μπράγκα που έκανε φέτος την υπέρβαση και μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες. Ο Φερέιρα έχει συνεργαστεί μαζί του την περίοδο 2005-2006 στην Μπράγκα και ο Μαντρίντ έκανε την καλύτερή του χρονιά στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, ενώ το κασέ του (250.000 ευρώ) μόνο απαγορευτικό δεν είναι. Μάλιστα, πηγές από την Πορτογαλία θεωρούν δεδομένη την κίνηση των «πρασίνων» για την απόκτησή του.

Who is Who
Γεννήθηκε στη Μαρ Λα Πλάτα, προάστιο του Μπουένος Άιρες και έπαιξε μπάλα στην Ατλέτικο Πλατένσε μία μόλις σεζόν. Έναν χρόνο μετά τον πήρε η Χιμνάσια Λα Πλάτα και σε τέσσερις περιόδους σημείωσε 59 συμμετοχές και 5 γκολ. Το 2004 ο κύκλος στην πατρίδα του έκλεισε και ο Αργεντινός έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για λογαριασμό της Μπράγκα, στην οποία το 2005-06 υπό τις οδηγίες του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός μέσος του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
Έμεινε στους Αρσεναλίστας μέχρι το 2009, όταν και παραχωρήθηκε στην Πόρτο, σε έναν αθόρυβο δανεισμό, με απολογισμό έξι συμμετοχές και ένα πρωτάθλημα. Ο 29χρονος, κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, πέρυσι δεν συγκαταλεγόταν στις πρώτες επιλογές του Ντομίνγκος Πασιένσια στην Μπράγκα, όμως συμπλήρωσε 12 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα