Εβδομάδα Σάντσες στον Ολυμπιακό

Εβδομάδα Σάντσες στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Εβδομάδα Σάντσες στον Ολυμπιακό

bet365

Η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι η πλέον καθοριστική για την κατάληξη των επαφών του Ολυμπιακού με τη Βαλενσιέν για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μειώσει τις απαιτήσεις της Βαλενσιέν, οι οποίες αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρόκειται να υπερβούν τα 2,7 εκατομμύρια ευρώ για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Στο λιμάνι έχουν αποφασίσει πως η οικονομική τους πολιτική για το θέμα Σάντσες είναι καθορισμένη και δεν θα αλλάξει. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών έχουν κοστολογήσει με 2,5 έως 2,7 (το πολύ) εκατ. ευρώ τον Κάρλος Σάντσες και δεν θα υπαναχωρήσουν.

Μοιραία εάν οι Γάλλοι δεν αλλάξουν στάση ο Ολυμπιακός θα ρίξει αλλού τα... δίχτυα του. Πάντως για τον τεχνικό του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι πολύ σημαντικό το να κλείσει ο διεθνής Κολομβιανός αμυντικός χαφ, καθώς αποτελεί πρώτη του επιλογή για τη νευραλγική αυτή θέση. Όπως και να ’χει, το σίγουρο είναι ένα: η επόμενη εβδομάδα θα καταδείξει εάν ο Σάντσες θα... πιάσει λιμάνι ή όχι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα