Διάψευση για Ντάρκο

Διάψευση για Ντάρκο

Gazzetta team
Διάψευση για Ντάρκο

bet365

Δεν πήγε στη Σερβία ο Ντάρκο Κοβάσεβις για να φέρει τον Λιουμπομίρ Φέισα όπως τόνισαν στελέχη του Ολυμπιακού, τα οποία διέψευσαν όσα ειπώθηκαν σχετικά με ταξίδι του συμβούλου μεταγραφών στην πατρίδα του.

Από τους γιατρούς του Ολυμπιακού θα εξεταστεί αύριο Δευτέρα, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα ο 23χρονος Σέρβος μέσος της Παρτιζάν, πριν υπογράψει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», μια και οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ θέλουν να σιγουρευτούν για την άψογη κατάσταση του Φέισα μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο πριν από ένα χρόνο.

Μάλιστα, η ΠΑΕ διαψεύδει σήμερα όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου αναφορικά με πιθανό ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη Σερβία για τον παίκτη, αφού ο ταλαντούχος διεθνής αμυντικός χαφ θα έρθει κατευθείαν στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα