Πώς θα άλλαζε η Ιστορία...
Η σύνθεση της ομάδας αποτελείται από τους κ. Δ. Ρέππα, Χ. Καστανίδη, Π. Γερουλάνο , Μ. Καρχιμάκη, Ν. Αθανασάκη και την κυρία Ρεγγίνα Βάρτζελη. Αντικείμενο της έκτακτης σύσκεψης η κρίση που έχει αρχίσει να εκδηλώνεται στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, με αποκορύφωμα ως εκείνη τη στιγμή, την ανεξαρτητοποίηση του κ. Γ. Λιάνη και τις δημόσιες δηλώσεις του κ. Αλ. Αθανασιάδη ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.
Σχεδόν όλοι θεωρούν ότι επίκειται ευρύτερη κίνηση συγκεκριμένης ομάδας στελεχών, αν όχι για ανατροπή της κυβέρνησης (οι περισσότεροι το θεώρησαν απίθανο), τουλάχιστον για απόπειρα ελέγχου των εξελίξεων και άσκησης πιέσεων στον κ. Παπανδρέου.
Διαβάστε τι έγινε εκείνη την ημέρα που παραλίγο να αλλάξει την ελληνική –πολιτική και μη– ιστορία, στο www.newstoday.gr
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
