«Ιδανικός ο Σισέ»!

«Ιδανικός ο Σισέ»!

Νίκος Αθανασίου
«Ιδανικός ο Σισέ»!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο, Ίγκλι Τάρε, παραδέχεται στο gazzetta.gr το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Σισέ, τονίζοντας ότι «ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για έναν ιδανικό για εμάς ποδοσφαιριστή»!

Το σίριαλ του Τζιμπρίλ Σισέ με την Λάτσιο, καλά κρατεί. Οι Ιταλοί κρατούν ψηλά τις συζητήσεις των Ρωμαίων με τον Γάλλο επιθετικό του Παναθηναϊκού και είναι λογικό οι φίλοι του «τριφυλλιού» να βρίσκονται σε… αναμμένα κάρβουνα. Εξάλλου, η εβδομάδα που έρχεται είναι πολύ κρίσιμη για τις διαπραγματεύσεις των Ιταλών με την πλευρά του διεθνή στράικερ.

Ο άνθρωπος που… τρέχει για τους «λατσιάλι» την συγκεκριμένη μεταγραφική… βόμβα είναι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίγκλι Τάρε. Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του και τα λόγια του παλαίμαχου Αλβανού ποδοσφαιριστή δείχνουν πόσο πολύ θέλει να τελειώσει θετικά αυτή η κίνηση που σε συνδυασμό με την απόκτηση του Κλόζε θα δυναμώσει πολύ την γραμμή κρούσης της ομάδας του.

«Όλοι γνωρίζουν την καριέρα, το παρελθόν αλλά και το παρόν του Τζιμπρίλ Σισέ. Πόσα πολλά έχει πετύχει και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτά τα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Το προφίλ του είναι ιδανικό για την Λάτσιο και τους ποδοσφαιριστές που ψάχνουμε για να ενισχυθούμε. Είναι παίκτης που μας ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» δήλωσε αρχικά ο Τάρε και ερωτηθείς για τις διαπραγματεύσεις δεν θέλησε να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα χαρτιά του, τονίζοντας ότι«δεν υπάρχει κανένα σχόλιο που μπορώ να κάνω για τις συζητήσεις που λέγονται και γράφονται. Δεν θα ήταν καλό για την δουλειά μου.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα