Έκπληξη... Σάτο στo καμπ της Teleunicom (pics)

Γιάννης Ράμμας
Έκπληξη... Σάτο στo καμπ της Teleunicom (pics)

bet365

Με υψηλό καλεσμένο συνεχίστηκε η δεύτερη ημέρα του καμπ της Teleunicom BAC. Ο Ρομέιν Σάτο βρέθηκε κοντά στα παιδιά της ακαδημίας, τα οποία ενθουσιάστηκαν από την παρουσία του.

Το καμπ της μπασκετικής ακαδημίας των Ομπράντοβιτς, Ιτούδη, Παταβούκα και Ρεγγίνα άρχισε χθες κι η πρώτη έκπληξη στα παιδιά ήρθε μόλις τη δεύτερη ημέρα. Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ αποδέχτηκε την πρόσκληση και πέρασε αρκετή ώρα κοντά στους μαθητές της ακαδημίες, οι οποίοι τον πολιόρκησαν για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να του κάνουν κι ερωτήσεις.

Απαντώντας σε αυτές έστειλε το μήνυμά του, που δεν ήταν άλλο από το να μην παραμελούν τα μαθήματά τους, αφού όπως είπε, «κάποιοι μπορεί να μην διαπρέψουν σαν μπασκετμπολίστες, αλλά μπορεί να διακριθούν σε άλλους τομείς της ζωής τους». Επίσης είπε πως άρχισε να παίζει με την πορτοκαλί μπάλα από τα 14 του, ενώ χαρακτήρισε τυχερό τον εαυτό του που αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το καμπ θα διαρκέσει μέχρι και τις 23/6, που σημαίνει πως οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας έγιναν στα παιδιά διαγνωστικές εξετάσεις από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ GENERAL, καθώς και λιπομετρήσεις από τη συνεργάτιδα της ακαδημίας, διατροφολόγο Στέλλα Βαλλούρδου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα