Κίνδυνος αποβολής της Ελλάδας

Gazzetta team
Κίνδυνος αποβολής της Ελλάδας

bet365

Τον κίνδυνο αποβολής των ομάδων της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αντιμετωπίζει η Ελλάδα, όπως άφησαν να εννοηθεί οι αξιωματούχοι της UEFA που βρέθηκαν στη χώρα μας πριν μερικές μέρες.

Η ευρωπαϊκής ποδοσφαιρική ομοσπονδία χτύπησε το καμπανάκι σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί η γνωμοδότησή της στο θέμα το αδειοδοτήσεων ΌΦΗ, Ηρακλή και Τρικάλων. Η UEFA θα ενημερωθεί την Παρασκευή (17/6) από την price waterhouse cooper για τα αποτελέσματα των οικονομικών στοιχείων των φακέλων των ομάδων και θα ανακοινώσει την τελική γνωμοδότηση, η οποία σύμφωνα με τη Sportday, θα είναι αρνητική και για τους τρεις συλλόγους.

Αν τελικά η UEFA κάνει πράξη την απειλή της και αποβάλλει τις ομάδες μας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αυτό θα έχει επιπτώσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού η οικονομική ζημιά για τους συλλόγους της χώρας μας θα είναι καταστροφική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα