Τεχνικός... σύμβουλος ο Σαμαράς!

Τεχνικός... σύμβουλος ο Σαμαράς!

Νίκος Αθανασίου
Τεχνικός... σύμβουλος ο Σαμαράς!

bet365

Το σίριαλ τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό τελείωσε. Ο Γιάννης Σαμαράς αναλαμβάνει συμβουλευτικό ρόλο δίπλα σε Γόντικα και Φερέιρα αλλά όχι τις αρμοδιότητες του «αφεντικού» στην Παιανία!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός εδώ και πέντε μήνες, μετά την αποχώρηση του Κάρλος Φρέιτας, να έψαχνε για τεχνικό διευθυντή που θα πάρει πάνω του το κομμάτι των πωλήσεων και των μεταγραφών αλλά μετά το «ναυάγιο» με τον Ζήση Βρύζα η διοικούσα επιτροπή κατέληξε στον συμβουλευτικό ρόλο του Γιάννη Σαμαρά, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει ήταν αρνητικός στο να αφήσει τις ακαδημίες και το έργο που κάνει εκεί από πέρυσι το καλοκαίρι παρά τις πιέσεις από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Δημήτρη Γόντικα, αποφασίστηκε να αναλάβει ρόλο τεχνικού συμβούλου. Όπως εξηγούσαν άνθρωποι της ΠΑΕ, ο Σαμαράς θα έχει συμβουλευτικό ρόλο δίπλα στον Γόντικα και τον Φερέιρα με στόχο να δίνει ακόμη πιο «ψαγμένη» άποψη για καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα. Παράλληλα, ο διευθυντής των ακαδημιών δεν θα αφήσει το πόστο του στην Παιανία ενώ θα είναι αρμόδιος για την σύνδεση των φυτωρίων με την πρώτη ομάδα.

O ίδιος ο Σαμαράς δεν ήθελε να αναλάβει τεχνικός διευθυντής, επιβεβαιώνοντας αυτό που γράφαμε από την πρώτη στιγμή. Ποτέ δεν πείστηκε από τον Γόντικα να αλλάξει άποψη, μιας και θεωρεί ότι δεν διαθέτει την εμπειρία για αυτό τον ρόλο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός πάει σε ένα πολύ διαφορετικό μοντέλο από αυτό που είχε αποφασίσει, καθώς ο Σαμαράς δεν θα είναι ο τεχνικός διευθυντής... αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως για παράδειγμα θα γινόταν αν αναλάμβανε ο Βρύζας ή ένας εκ των Φαλκς ή Νάνι.

Όλα αυτά και ενώ βρίσκομαστε μόλις 13 μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με την διοίκηση του «τριφυλλιού» να έχει χάσει πολύτιμο χρόνο και να κλείνει το συγκεκριμένο σίριαλ με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μάλιστα με έναν εκλεκτό που βρισκόταν ήδη στο δυναμικό του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα