«Ντρέπομαι που είμαι στον Πανιώνιο»
«Διαβάζοντας τη δημόσια επιστολή που μου έστειλε ο αξιοσέβαστος κ. Τσολακάκης, φαίνεται ότι ο Πανιώνιος δεν έχει ανάγκη ούτε αγοραστές ούτε επενδυτές», δήλωσε αρχικά στο Goal.
Και συνέχισε: «Και, το κυριότερο, αφού όλοι οι παίκτες είναι εξοφλημένοι, έχει λύσει το πρόβλημα του Πανιώνιου πριν ακόμα και από αυτήν την ίδια την Ελλάδα! Το πιο λυπηρό είναι το μέλλον του Ερασιτέχνη. Ντρέπομαι να αποκαλούμαι διοικητικό στέλεχος του Πανιώνιου και ο σύλλογος να χρωστάει σε αθλητές, προπονητές και κλινικές».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
