Ο Γιώργος είναι πονηρός και ο Θοδωρής MAD!

Ο Γιώργος είναι πονηρός και ο Θοδωρής MAD!

bet365

Γεια σας φιλενάδες μου!!! Περίεργη μέρα η σημερινή για όλους. Ξέρεις τι είναι να ξυπνάς πρωθυπουργός και να κινδυνεύεις να κοιμηθείς ως σκέτος Γιώργος?? Και μετά νομίζετε ότι οι δικές σας ζωές έχουν ανατροπές!! Οι εξελίξεις ήταν τέτοιες που η Λόλα δεν μπόρεσε να φτάσει στα σπίτια σας νωρίτερα. Εδώ στο δικό της και με δυσκολία τα κατάφερε! Η μέρα ξεκίνησε με απεργία, μετά ανεστάλη η απεργία και τρέχαμε όλοι να προλάβουμε. Ε, κάτι η δουλειά, κάτι οι υποχρεώσεις, κάτι τα κομμένα καλώδια και η πίτα του παππού και η Λόλα έγινε βρικόλακας! Το έλεγε και το τραγουδάκι. Όταν η Λόλα βρικολάκιασε…

Η μόνη χαρούμενη με την παρούσα κατάσταση θα είναι η ΚΑΝΕΛ. Σαν τον Μωάμεθ και τον Λαζαράκο κατάντησε… Δεν πάει ο Λαζαράκος στο βουνό, πάει το βουνό σε εκείνον. Έτσι για να μην αισθάνεται άσχημα η φιλενάδα μου, που όλο τελευταία καταφθάνει στο καθημερινό μας ραντεβού, το καθυστέρησε λιγάκι σήμερα η Λόλα. Δεν μπορείτε να πείτε, όμως… Μετά τα μεσάνυχτα έχει μια άλλη ομορφιά το πράγμα. Είναι λίγο πιο ερεθιστικό, να με συγχωράτε για τη λέξη, αλλά σκέφτηκα τον Λαζαράκο τώρα! Είναι και η ρημάδα η έκλειψη σήμερα και επηρεαζόμαστε!!! Θα σας γράψω τα νέα και πάω να τον βρω!

Κουμπάροι Κονέ και Σαμαράς!

Εκεί που με μανία ξεφύλλιζε τα περιοδικά η Λόλα, πριν τα παραδώσει στον έκτακτο συνεργάτη της κι απ’ τη στιγμή που ο άλλος έκτακτος γυρνάει από εκδήλωση σε εκδήλωση, πέτυχε τον Γιώργο Σαμαρά με μια γνωστή παρουσία. Διαβάζει και τις δύο πρώτες γραμμές που γράφουν το κλασικό «είναι μόνο φίλοι ή μήπως ένα καινούργιο ειδύλλιο ξεκινάει» και μαντέψτε τι έπαθε?? Ναι, κερδίσατε!!! Σκέφτηκε τον Λαζαράκο. Κάτι, όμως, δεν της κολλούσε, όταν είδε δίπλα στον επιθετικό της Σέλτικ τη Χριστίνα Στεφανίδη.

Με το λίγο μυαλό που της έχει απομείνει, αφού αυτά τα φαρδιά τζιν του Λαζαράκου την έχουν τρελάνει, θυμήθηκε πως κάπου την ξέρει. Και δεν είχε άδικο! Πρόκειται για το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ και δεν υπάρχει κανένα ρομάντζο με τον Σαμαρά. Το αντίθετο! Ο Έλληνας άσος είναι πολύ καλός φίλος με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και θα είναι και κουμπάρος στο γάμο των παιδιών. Έτσι, απ’ τη στιγμή που εκείνος ήταν τραυματίας και δεν ακολούθησε την Εθνική στο ταξίδι που έκανε στη Ν. Υόρκη, όπως ο Κονέ, ανέλαβε να κάνει παρέα στην Χριστίνα. Οι δυο τους γευμάτισαν στον «Ζάχο» στη Βουλιαγμένη και όχι στη Γλυφάδα, μην τυχόν και ξυπνήσουν ατυχείς μνήμες και ακολούθως πήγαν στο Waffle House! Λαζαράκο όχι! Δεν θα φας τώρα παγωτό, ούτε γλυκό… Μείνε μακριά απ’ το ψυγείο σου λέω!!!

Ο Θοδωρής στα MAD!

Η Λόλα έκανε χθες-προχθές ρεπορτάζ! Πήγε στην καρδιά της νέας γενιάς, εκείνης που ανησυχεί τόσο πολύ για το μέλλον της και κυκλοφορεί με δυο-τρία κινητά! Βρέθηκε στα βραβεία MAD, μη με ρωτάνε φιλενάδες μου, έκανα βουτιά στην ποιότητα… Εκείνο που έχω να παρατηρήσω εκτός από τους celebrity που είχαν την τιμή να με δουν απέναντί τους, είναι ένας νέος συναγερμός. Το ουρλιαχτό είδα κάποιον διάσημο! Την πρώτη φορά μου έπεσε το κινητό και χάσαμε το σήμα με τον Λαζαράκο. Τη δεύτερη φορά μου έπεσε το άλλο κινητό και όταν πια δεν είχα άλλα κινητά να μου πέσουν, μου έπεσε η φωτογραφική μηχανή. Όμως, έχω να το λέω, όλους τους είδα! Τώρα, γιατί ακριβώς είναι star και προς τι τα ουρλιαχτά δυσκολεύομαι να το καταλάβω.

Κάπου εκεί προς τα μέσα του show κι ενώ ήμουν ανάμεσα σε έντονα συναισθήματα νύστας και πείνας, αντίκρισα μια γνώριμη φιγούρα στις VIP θέσεις. Φωτογραφική μηχανή δεν είχα για να έχω και αποδείξεις, είπαμε μου έπεσε στο τρίτο ουρλιαχτό! Επειδή, όμως, τα μάτια μου σπάνια με γελούν, ο Θοδωρής Παπαλουκάς παραβρέθηκε για λίγη ώρα στα βραβεία! Μιλούσε με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, λογικά είχε δίπλα του την Βασιλική Τσεκούρα, αλλά γι’ αυτό όρκο δεν μπορώ να πάρω. Είπαμε βλέπω, όμως όταν πεινάω τα μάτια μου κάνουν Λαζαράκους (κατά τα πουλάκια) και δεν μπορώ να τους διακρίνω όλους. Αργότερα, που η Λόλα είχε φάει 1,5 κρέπα θα μπορούσε να σας πει μέχρι και τι χρώμα είχε βάψει τα μάτια της η Βασιλική αν ήταν εκείνη φυσικά!

Κορίτσια τι λέτε, να κοιμηθούμε?? Άντε, πάμε σιγά-σιγά γιατί πρέπει η Λόλα να παραμένει φρέσκια γιατί αλλιώς θα γκρινιάζει ο Λαζαράκος. Ας ευχηθούμε όλοι να φέρει κάτι καλύτερο η επόμενη μέρα για τον καθένα από μας και για όλους μας, παράλληλα. Σας αφήνω με μια από τις όμορφες στιγμές της χθεσινής βραδιάς. Αχ, Mrs. M. μου, ήταν και ο Δήμος μου εκεί. Αλλά το κουνιστό δεν του πάει πολύ… Ούτε η Νάντια του πάει όσο η Λόλα. Απ’ την άλλη, όμως, ούτε ο Δήμος ταιριάζει στη Λόλα όσο ο Λαζαράκος! Οπότε αν είναι να έχω εγώ τον Λαζαράκο, ας κρατήσει κι εκείνος τη Νάντια. Σκοτίστηκα!!!

 

Τελευταία Νέα