«Πακέτο» από Φιορεντίνα στη Νάπολι

«Πακέτο» από Φιορεντίνα στη Νάπολι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Νάπολι βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμη δύο μεταγραφών, καθώς οι Μάρκο Ντοναντέλ και Μάριο Σαντάνα, που έμειναν αμφότεροι ελεύθεροι από την Φιορεντίνα, αναμένεται να υπογράψουν τις επόμενες ημέρες.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις της Νάπολι την επόμενη σεζόν, με τη συμμετοχή στο Champions League, σημαίνουν ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Έτσι, μετά την απόκτηση του Κρισίτο από την Τζένοα, οι Ναπολιτάνοι είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν άλλες δύο μεταγραφές τις επόμενες ημέρες.

Ο Μάρκο Ντοναντέλ τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των «παρτενομπέι» και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Σαντάνα. Ο μάνατζερ του Αργεντίνου τόνισε ότι ο πελάτης του θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη Νάπολι, μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Χοσέ Σόσα, ο οποίος είναι υπό πώληση. Αμφότεροι οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι από την Φιορεντίνα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα