Σειρά έχουν οι «νέοι»
Αισίως λίγο πάνω από 10.500 διαρκείας ανανεώθηκαν από τους παλαιούς κατόχους αυτές τις μέρες και από σήμερα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους οι νέοι «κάτοικοι» Καραϊσκάκη.
Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλη, αφού από τα 14.500 που είχαν πουληθεί πέρυσι, φέτος ανανεώθηκαν ήδη τα 10.500 «κομμάτια» αφήνοντας μεγάλη ικανοποίηση τόσο στη διοίκηση του Ολυμπιακού όσο και στον Ερασιτέχνη που θα πάρει μία οικονομική «ανάσα».
Με αυτά τα νούμερα είναι λογικό πως τα 18.000 διαρκείας που έχουν βγει σε κυκλοφορία θα… στερέψουν νωρίς –νωρίς από τους φίλους του Ολυμπιακού.
Για όσους θέλετε να προμηθευτείτε εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού, η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η εξής:
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους θα ξεκινήσει την Τρίτη 14/6 στις 10:00, από τα γραφεία του σταδίου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (είσοδος VIP).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
