«Όποιος θέλει, θα μείνει»!
Οι οπαδοί της Ένωσης έδωσαν βροντερό παρών στο club της ORIGINAL για να ακούσουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Γιώργο Κωνσταντινίδη να τους αναλύουν το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη μέρα.
Ο Αδαμίδης τόνισε προς τους οπαδούς της ΑΕΚ πως θα πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα γιατί αυτή είναι η μόνη λύση ενώ παράλληλα εξέφρασε για ακόμη μία φορά τη σιγουριά του ότι οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Λυμπερόπουλος θα παραμείνουν στην ομάδα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης ρωτήθηκε και για το θέμα που έχει προκύψει με τον Κώστα Μανωλά, λέγοντας με νόημα πως «όποιος το θέλει πραγματικά, θα παραμείνει στην ομάδα...».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
