Το… ανέκδοτο της χρονιάς!
Τα ρεκόρ Γκίνες βρίσκονται στη… μόδα λόγω της ομώνυμης εκπομπής που προβάλλεται κάθε εβδομάδα, και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να ψαχτούν μήπως πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για το φοβερό κατόρθωμα που βρίσκεται προ των πυλών. Εξάλλου, πόσες ποδοσφαιρικές εταιρίες να έχουν αποφασίσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στα 15 εκατ. ευρώ και στο φινάλε της προθεσμίας να έχουν συγκεντρώσει το εξωπραγματικό ποσό των 260.000 ευρώ;
Την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, λήγει η προθεσμία για τους μετόχους του «τριφυλλιού», οι οποίοι εξαιτίας των προσωπικών τους διαμαχών έχουν αφήσει το κλαμπ στο έλεος του Θεού και των πωλήσεων των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. Κανείς, εκτός από τον Αδαμάντιο Πολέμη, δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη, με αποτέλεσμα στα ταμεία να υπάρχουν μοναχά τα χρήματα που έχει βάλει το μέλος της διοικούσας επιτροπής.
Και το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τίποτα δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα παρά τα καθημερινά σενάρια που ακούγονται δεξιά και αριστερά για αγοραπωλησία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Τέλος στο σίριαλ;
Από κει και πέρα, όπως έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη, το σίριαλ με την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή έχει τραβήξει πάρα πολύ και λογικά από αύριο μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Η μόνη περίπτωση που φαίνεται να «παίζει» είναι του Γιάννη Σαμαρά, αλλά όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή δεν είναι θετικός να αφήσει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι στις ακαδημίες. Χωρίς αυτό όμως να αποκλείει το σενάριο που τον θέλει τελικά να αναλαμβάνει δεχόμενος πιέσεις… από ψηλά!
Πρώτα οι πωλήσεις
Όλη η κατάσταση με το πολυμετοχικό μπάχαλο φέρνει πίσω και τα μεταγραφικά, μια και αναγκαστικά πρέπει να πουληθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές για να προχωρήσει το πλάνο λιτότητας του Γόντικα με τον Φερέιρα. Καθημερινά μπορεί να γράφονται ονόματα, αλλά περισσότερο «παιχνίδι» γίνεται παρά κάτι ουσιαστικό. Όπως για παράδειγμα με τον Μαριάνο Γκονζάλες. Ο Φερέιρα διέψευδε στους Πορτογάλους ότι είχε συνάντηση με τον ατζέντη του Αργεντινού, δείχνοντας ενήμερος όμως για την πρόθεση του παίκτη να συνεργαστεί και πάλι με τον Πορτογάλο τεχνικό. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μαριάνο είναι 30 χρόνων και στη λίστα του 65χρονου τεχνικού προηγούνται άλλες περιπτώσεις, με διαφορετικό προφίλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
