Επίθεση Κάμερον στη FIFA
Ο Άγγλος πρωθυπουργός... έκραξε τη FIFA με αφορμή τις εκλογές, αφού ο Ζεπ Μπλάτερ επανεξελέγη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος μετά την απόσυρση του Μοχάμεντ Μπιν Χαμάμ.
«Προσωπικά, έχω δει πώς διοικείται το ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο και δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από αυτά που είδα», τόνισε αρχικά ο Κάμερον και στη συνέχεια υποστήριξε:
«Η φήμη της FIFA βρίσκεται πλέον στο πιο χαμηλό επίπεδο της ιστορίας της και προφανώς οι εκλογές με έναν μόνο υποψήφιο ήταν κάτι σαν φάρσα. Πρέπει να γίνει πιο διαφανής και πιο υπεύθυνη. Πρέπει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ικανή να κάνει τη δουλειά που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει. Η τελική αλλαγή πρέπει να έρθει από μέσα από το ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι η FIFA θα θέλει να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, βοηθώντας να βγει αυτό στην επιφάνεια».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
