Ανακοίνωσε Γκαμέιρο η Παρί!
Η Παρί κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του δεύτερου σκόρερ της Ligue 1 μόλις σε μία ημέρα και ενώ η Βαλένθια το προσπαθούσε... έξι μήνες! Η ομάδα της πρωτεύουσας κατέθεσε χθες επίσημη πρόταση 11 εκατ. ευρώ στη Λοριάν και ύστερα από διαπραγματεύσεις οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 12 εκατ. ευρώ συν 3 σε μπόνους.
Ο 23χρονος άσος βρέθηκε σήμερα στο «Παρκ ντε Πρενς», πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα είναι παίκτης των Παριζιάνων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Επόμενοι στόχοι της Παρί είναι ο Ντιέγκο Φορλάν της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Αλού Ντιαρά της Μπορντό...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
