«Στείρα» μέρα για Γκρέταρσον
Ξεκίνησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 στα γήπεδα στης Δανίας, στο οποίο συμμετέχει και η Ισλανδία, η αγορά στην οποία κυρίως κινείται ο Άρναρ Γκρέταρσον. Στο Τουρνουά αυτό συμμετέχει και ο Έλφαρ Χέλγκασον, ο οποίος παρακολουθείται στενά από τον αρχισκάουτερ της Ένωσης.
Πάντως, δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτική η σημερινή ημέρα για τους Ισλανδούς, αφού έχασαν 2-0 από τη Λευκορωσία και παράλληλα ο μες Χέλγκασον δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, και ο δε Γκούναρσον (που επίσης παρακολουθείται στενά) υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76’, βάζοντας πίσω στο σκορ την ομάδα του (1-0). Το δεύτερο γκολ των Λευκορώσσων ήρθε στο 87’.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
