Παραιτήθηκε από Μπρέσια ο Νάνι

Παραιτήθηκε από Μπρέσια ο Νάνι

Γιώργος Βροντάκης
Παραιτήθηκε από Μπρέσια ο Νάνι

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την παραίτησή του από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Μπρέσια υπέβαλλε ο Τζιανλούκα Νάνι, ο οποίος ωστόσο αποκάλυψε πως πέρσι το καλοκαίρι απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού και της Λάτσιο για να παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο.

Ο Νάνι αποχώρησε από τον ιταλικό σύλλογο μετά τον υποβιβασμό του παρότι είχε δύο χρόνια συμβόλαιο, όμως τόνισε πως θα τον έχει πάντα στην καρδιά του: «Φεύγω γιατί αυτό είναι το σωστό. Νιώθω υπεύθυνος για τον υποβιβασμό φέτος. Ο Κοριόνι είχε πει ότι ήμουν έτοιμος να φύγω το Μάρτιο, αλλά προτιμήσαμε να μην αναστατώσουμε την ομάδα και να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν είναι αλήθεια ότι με μισούσαν οι παίκτες, ούτε ότι είχε προβλήματα με τη διοίκηση».

Ο Ιταλός που είναι υποψήφιος για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό ανέφερε στην ιταλική ιστοσελίδα «giornaledibrescia.it» πώς πέρσι τέτοια εποχή απέρριψε το τριφύλλι: «Θα μπορούσα να είχα πάει στον Παναθηναϊκό ή τη Λάτσιο, αλλά προτίμησα να παραμείνω. Ήταν περισσότερο μία απόφαση καρδιάς παρά λογικής. Φεύγω, αφήνοντας ένα διετές συμβόλαιο. Έτσι είναι. Δεν θέλω να προκαλέσω προβλήματα στον Κοριόνι, ο οποίος είναι σαν πατέρας για μένα. Για μένα η Μπρέσια θα είναι πάντα η πριγκίπισσα»!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα