Νέα πρόταση σε Καστίγιο!

Νέα πρόταση σε Καστίγιο!

Gazzetta team
Νέα πρόταση σε Καστίγιο!

bet365

Αλλαγή δεδομένων υπάρχει στην περίπτωση του Νέρι Καστίγιο. Την ώρα που βρίσκεται σε αναμονή για την ελευθέρας του από τη Σαχτάρ, ο Άρης προχώρησε σε νέα μειωμένη πρόταση που μάλλον δεν θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τον 27χρονο επιθετικό.

Ο Άλεξ Καστίγιο, αδερφός και μάνατζερ του Μεξικανού ποδοσφαιριστή, συναντήθηκε με ανθρώπους της διοίκησης του Άρη και μίλησαν για τη νέα συνεργασία του Νέρι με τους «κίτρινους».

Σε πρώτη φάση συζητήθηκε το θέμα της ελευθέρας του Νέρι Καστίγιο από τους Ουκρανούς, οι οποίοι φέρεται να τα έχουν βρει με τον 27χρονο, σε προφορικό επίπεδο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Τρίτη υπάρχει ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για τα δεδομένα με τα οποία θα επέλθει η λύση της συνεργασίας τους.

Αυτό που μπορεί να αλλάξει κατά πολύ την όλη υπόθεση είναι πως η νέα πρόταση του Αρη φέρεται να είναι μειωμένη κατά περίπου 20% με εκείνη που είχε γίνει στον Καστίγιο πριν από περίπου ενάμισι μήνα. Ο Άλεξ Καστίγιο φυσικά αιφνιδιάστηκε από την νέα εξέλιξη και ζήτησε να ενημερώσει σχετικά τον αδερφό του πριν δώσει κάποια απάντηση.

Η δικαιολογία των ανθρώπων του Αρη είναι ότι λόγω των οικονομικών δεδομένων σε όλη τη χώρα, θα πρέπει και ο Μεξικάνος να ρίξει λίγο νερό στο κρασί του ώστε να τα βρουν και να συνεχίσουν την συνεργασία τους μόλις μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ.

Θυμίζουμε ότι ο Νέρι Καστίγιο αμείβεται βάσει συμβολαίου με σχεδόν 2 εκ. ευρώ ετησίως, και φυσικά δεν είναι εύκολο να αφήσει στην άκρη ένα τέτοιο ποσό, ενώ – αν και θεωρείται δεδομένη η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη – υπάρχει και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν, ο Καστίγιο αναμένεται να ζυγίσει τις επιλογές του τις επόμενες μέρες και να πάρει την τελική του απόφαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα