Κοιτάζει Σιμποντά η Ένωση
Η ΑΕΚ τα Χριστούγεννα είχε διερευνήσει την υπόθεση του Πασκάλ Σιμποντά, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει τότε η μεταγραφή. Ο 32χρονος Γάλλος έμεινε πριν από μερικές μέρες ελεύθερος από την ΚΠΡ, στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν κάνοντας τρεις εμφανίσεις και αυτές σαν αλλαγή και αναζητά πλέον νέα ποδοσφαιρική στέγη.
Το πλούσιο βιογραφικό του τον τοποθετεί αναμφισβήτητα στους στόχους της Ένωσης, ωστόσο η κακή περσινή χρονιά του τον ρίχνει από τις πρώτες θέσεις των μεταγραφικών επιλογών της ΑΕΚ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
