Στο «Ολντ Τράφορντ» ο Τζόουνς!
Ο 19χρονος Άγγλος έκανε εκπληκτική σεζόν μόλις στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ και όλες οι μεγάλες ομάδες πλησίασαν την Μπλάκμπερν για την απόκτησή του. Τις τελευταίες ημέρες ως φαβορί παρουσιαζόταν η Λίβερπουλ, όμως την τελευταία στιγμή η Γιουνάιτεντ κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια στη μάχη για τη μεταγραφή του!
Ο Τζόουνς βρίσκεται στο Μάντσεστερ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, καθώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν στα 18 εκατ. ευρώ, και μόλις ολοκληρωθούν θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του.
Ο νεαρός άσος αγωνίστηκε 26 φορές φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε και τρεις μήνες λόγω τραυματισμού. Μπορεί να παίξει είτε μπροστά από τα στόπερ σε ρόλο αμυντικού μέσου, όπως έκανε φέτος, είτε στο κέντρο της άμυνας και αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
