Παριζιάνος ο Οτσόα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Στη Γαλλία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκιγιέρμο Οτσόα, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα για τον Ολυμπιακό για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.
Ο Μεξικανός πορτιέρο συμφώνησε με τον γαλλικό σύλλογο, με τον πρόεδρο της Αμέρικα να αποκαλύπτει τη συμφωνία. «Πληροφορήθηκα πως ο Γκιγιέρμο Οτσόα συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», ήταν το σχόλιό του στο twitter.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Super League: Οι ιδιοκτήτες των ομάδων συζητούν την Τρίτη (22/9) για το μέλλον των τηλεοπτικών
- Βαλένθια: Συμφώνησε με Αγκίρε μετά το «άκυρο» από Μεντιλίμπαρ και Βαλβέρδε
- Η μεταγραφική ιστορία του καλοκαιριού που αποκάλυψε ο Αθανασίου για τον Παναθηναϊκό στους Galacticos: «Να τον έχουμε στο μυαλό μας εν όψει Γενάρη»
