Κοιτάζει και στη Γαλλία
Ο Αλάρ έμεινε ελεύθερος από τη Σεντάν και ξεκίνησε την καριέρα του από τη δεύτερη ομάδα της Μονακό, χωρίς πάντως να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε σε Λουάν Σουϊσό και Μουσκρόν πριν μετακομίσει στη Σεντάν.
Τον παίκτη δεν αποκλείεται να έχει παρακολουθήσει ο Γκρέταρσον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Γαλλία, αλλά σίγουρα η περίπτωσή του δεν αποτελεί και από τις πρώτες επιλογές, αφού πλέον με τις αποχωρήσεις Μπλάνκο και Σκόκο η ΑΕΚ θα πρέπει να πάρει επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
