Μόνο κέρδος από Μάτος

Μόνο κέρδος από Μάτος

Gazzetta team
Μόνο κέρδος από Μάτος

bet365

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκεται η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον ατζέντη του Μαρσέλο Μάτος για τη μεταγραφή του βραζιλιάνου στην Μπορταφόγκο, όπου ακόμη κι αν δεν προχωρήσει οι Πράσινοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Μπροστά στα διάφορα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει αυτή τη περίοδο η διοικούσα επιτροπή, υπάρχει και το… ευχάριστο πρόβλημα του Μαρσέλο Μάτος. Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος σε κάθε περίπτωση.

Η βραζιλιάνικη ομάδα στην οποία αγωνίζεται δανεικός ο Μάτος θέλει να τον κρατήσει και φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει 1 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τα δικαιώματα του πολυσύνθετου μέσου. Ο ατζέντης του παίκτη παραδέχτηκε: «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε σημαντική στιγμή. Δεν θέλω να αναφέρω κάτι για να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο».

Ο Παναθηναϊκός είχε δαπανήσει 3.5 εκ. ευρώ για πάρει στην Παιανία τον Μάτος και περιμένουν από τους βραζιλιάνους να ανεβάσουν λίγο ακόμη την προσφορά τους, περιμένοντας να φτάσουν το 1.5 – 2 εκ. ευρώ. Το αν η Μποταφόγκο είναι διατεθειμένη να δώσει ένα τέτοιο ποσό στους «πράσινους» δεν είναι ξεκάθαρο, όμως λογικά αν ανεβάσουν λίγο την προσφορά τους θα τα βρουν οι δύο πλευρές και θα γίνει το deal, αφού με την τωρινή κατάσταση του ταμείου της ομάδας κάθε ποσό είναι… καλοδεχούμενο.

Σε περίπτωση όμως που δεν συμβεί αυτό και στον Παναθηναϊκό θεωρήσουν πως το ποσό που τους προσφέρεται είναι μικρό, τότε ο Μάτος δεν θα πουληθεί και θα επιστρέψει στην Παιανία. Άλλωστε, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή και έχει δώσει την συγκατάθεσή του για τον Μάτος. Μάλιστα, έχει επισημάνει στον Δημήτρη Γόντικα ότι τον θεωρεί άξιο αντικαταστάτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα και έτσι ο Παναθηναϊκός γλιτώνει μία μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα