Τα είπαν Πιλάβιος - Λίγκες
Στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή πήγε ο πρόεδρος της Superleague, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό, τον Σπύρο Καλογιάννη από την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και τον πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιο Γιαννακόπουλο.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη σύσκεψη λόγω υποχρεώσεων, τονίζοντας πάντως: «Ήταν μια εποικοδομητική συζήτηση. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Πάντως το κλίμα είναι καλό για να δοθεί λύση σε πολλά προβλήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, όπως τα συμβόλαια και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ».
Η σύσκεψη ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες δηλώσεις...
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
