Fifa 12 vs PES 2012 (βίντεο)

Μάνος Γρυπάρης
Fifa 12 vs PES 2012 (βίντεο)

bet365

Ταυτόχρονη παρουσίαση βίντεο των δύο μεγαλύτερων football simulators.

Λίγες ημέρες μετά από την παρουσίαση των πρώτων screenshots για τα Fifa 12 και Pro Evolution Soccer 2012, αμφότερες οι EA Sports και Konami αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα νέα βίντεο για τα δύο αυτά games. Τα βαφτίζουν και οι δύο "gameplay video" ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Πάρτε λοιπόν μία πρώτη γεύση και τα συμπεράσματα...δικά σας.

Fifa 12
Το νέο βίντεο του Fifa 12 δεν είναι ακριβώς "gameplay video" όπως παρουσιάζεται, καθώς η κάμερα είναι πολύ κοντινή, ενώ απουσιάζει το HUD. Στα πρώτα δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Tactical Defending. Υπάρχουν στιγμιότυπα στα οποία η μπάλα κόβεται, ο παίκτης προσκρούει στον αμυνόμενο και στη συνέχεια ανατρέπεται (καθαρά). Σε μία άλλη φάση, ο αμυνόμενος κόβει με τάκλιν το σουτ του επιτιθέμενου που πήγαινε για σίγουρο γκολ.

Με το precision dribbling βλέπουμε το νέο σύστημα ντρίπλας. Η επαφή της μπάλας με το κουτεπιέ και το εξωτερικό του ποδιού ξεχωρίζουν. Τέλος, μπορείτε να δείτε και τα αποτελέσματα του νέου μοντέλου σύγκρουσης. Εκεί παρατηρούμε για άλλη μια φορά την ακρίβεια που υπάρχει στην πτώση των αθλητών, τα άλματα που γίνονται πάνω από τα τάκλιν και τέλος την σύγκρουση με τον τερματοφύλακα που μπορεί να αποβεί μοιραία για έναν παίκτη.

Pro Evolution Soccer 2012
Η Κonami παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε σκηνές από το gameplay, με μείξη πλάνων που θα ταίριαζαν περισσότερο σε ένα intro. Ξεχωρίζει χωρίς αμφιβολία η κίνηση των ποδοσφαιριστών για πάσα και οι αυτοματισμοί. Από τη μέση του βίντεο και μετά μπορούμε να δούμε το νέο σύστημα ντρίπλας και επαφής των παικτών, καθώς επίσης και τις έντονες αντιδράσεις τους μετά από κάποια εσφαλμένη απόφαση διαιτητή ή κάποιο γκολ.

Motion Capture
Παράλληλα με το τελευταίο βίντεο, ο Shingo "Seabass" Takatsuka έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο δείχνοντας πλάνα από το motion capture studio. Αρχικά ανέφερε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί στην E3 λόγω του ότι αναπτύσσει εντατικά το PES αυτή την περίοδο. Στη συνέχεια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η Konami αποφάσισε επιτέλους να ασχοληθεί με την κίνηση των παικτών χωρίς την μπάλα. Ο Takatsuka έκανε αναφορά και στην A.I. δίνοντας υπόσχεση ότι θα είναι αναβαθμισμένη. Θα εμπεριέχει περισσότερες κινήσεις παικτών χωρίς την μπάλα και πιο συγκροτημένη άμυνα. Τέλος, δήλωσε ότι η Konami έχει δουλέψει στις ντρίπλες για να είναι ακόμη πιο ακριβείς, κάτι που θα βοηθήσει ειδικά σε μονομαχίες ένας εναντίον ενός.



Καθίστε στον Πάγκο
[Με e-mail στο [email protected]]
Στείλτε θέματα προς συζήτηση, screenshots ή απορίες στο παραπάνω e-mail.

 

Τελευταία Νέα