«Κληρώνει» για τους δανεικούς

«Κληρώνει» για τους δανεικούς

«Κληρώνει» για τους δανεικούς

bet365

Εξαιρετικά καθοριστικές οι επόμενες ημέρες στον Ολυμπιακό αναφορικά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών που τελούν υπό καθεστώς δανεισμού, καθώς αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 20 επόμενες ημέρες θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό την τύχη των παικτών, που ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία.

Στο τεχνικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων» ασχολούνται πολύ σοβαρά με το μέλλον των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι την σεζόν, που έληξε αγωνίστηκαν σε ομάδες μικρότερης δυναμικότητας με την μορφή δανεισμού και επέστρεψαν στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας δέχονται αρκετές προτάσεις από υποδεέστερους συλλόγους για ποδοσφαιριστές όπως οι Σοϊλεδης, Βασιλόγιαννης, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Σταμόγιαννος.

Για τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, όπως και για κάποια άλλα στο δυναμικό του Ολυμπιακού, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες. Θα φανεί ποιοι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στο Ζέεφελντ και στο Έρμελο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα