Βλέπει Περόνε ο Παναιτωλικός

Νίκος Τσιώκος
Βλέπει Περόνε ο Παναιτωλικός

bet365

Την περίπτωση του Εμάνουελ Περόνε εξετάζει ο Παναιτωλικός, με τον 28χρονο επιθετικό να δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με την Ανόρθωση, η οποία τον απέκτησε τον Ιανουάριο. Στη λίστα και ο Κάμπορα.

Στον Παναιτωλικό εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή και μια από αυτές είναι και του Εμάνουελ Περόνε. Ο Αργεντινός φορ μετακόμισε στην Κύπρο τον Ιανουάριο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, η οποία έδωσε 150.000 ευρώ στον παίκτη προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Μάλιστα, ο 28χρονος δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο με το σύλλογο από τη Μεγαλόνησο. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι Κύπριοι ενισχύονται και γι’ αυτό ο μάνατζέρ του έχει έρθει σε επαφές με ελληνικές ομάδες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ομάδα του Αγρινίου. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει προταθεί και ο πρώην επιθετικός του Άρη, Χαβιέ Κάμπορα, που έμεινε ελεύθερος από την Ουρακάν.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κωστούλας προσπαθεί να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Χουσεΐν Μουμίν ως ελεύθερος, καθώς αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στο σύλλογο του Αγρινίου για τρία χρόνια κι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα