Αποχή για Αντσελότι
«Με εξαίρεση μια παρένθεση έξι μηνών, προπονώ συνέχεια ομάδες από το 1995. Θα σταματήσω έναν χρόνο όπου θα κάνω ταξίδια, θα ενημερώνομαι και θα μελετώ τον τρόπο δουλειάς των συναδέλφων μου», δήλωσε ο 52χρονος τεχνικός, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μπορείτε να το γράψετε ότι δεν θα προπονήσω τη νέα σεζόν. Ούτε βιάζομαι ούτε έχω ανάγκη».
Όσο για τα σενάρια που τον ήθελαν στον πάγκο της Ρόμα τη νέα σεζόν πρόσθεσε: «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον από τους νέους ιδιοκτήτες της Ρόμα. Τα υπόλοιπα είναι προϊόντα φαντασίας. Μία ημέρα θα προπονήσω τη Ρόμα, το έχω πει και το επαναλαμβάνω, αλλά είναι ακόμα νωρίς. Και δεν ευθύνονται οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες για αυτό».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
