Αγχώθηκε σαν οπαδός ο Κοχ!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Μίκαελ Κοχ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Τριφυλλιού, μίλησε για τον τελικό αλλά και για την ατμόσφαιρα που συνάντησε.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι καλύτερος παρά το ντεζαβαντάζ της έδρας. Παρά τον τραυματισμό του Διαμαντίδη, βρήκαν λύσεις στο παιχνίδι τους και έφτασαν στη νίκη. Οι οπαδοί σήμερα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, αποτελώντας τον έκτο παίκτη της ομάδας. Είχα περισσότερο άγχος ως οπαδός της ομάδας, αλλά θα προτιμούσα να ήμουν παίκτης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
