Μιλοβάνοβιτς: «Θέλω τα πράσινα»

Μιλοβάνοβιτς: «Θέλω τα πράσινα»

Μιλοβάνοβιτς: «Θέλω τα πράσινα»

bet365

«Πράσινα» μάτια σε Λανς και ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ο 27χρονος μέσος μίλησε στο gazzetta.gr και εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει στο «τριφύλλι».

Οι Σέρβοι μιλούν για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο 27χρονος μέσος δεν είναι θετικός να ακολουθήσει τη Λανς στη β’ κατηγορία της Γαλλίας και θέλει μεταγραφή. Ο Ερυθρός Αστέρας δεν μπορεί να τον κρατήσει με νέο δανεισμό και ο Σέρβος μιλώντας στο gazzetta.gr εξέφρασε την επιθυμία του να ντυθεί στα πράσινα. «Ξέρω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όπως υπάρχει και από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο, αύριο θα υπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ του, ο οποίος είναι στη Γαλλία. Θα ενημερωθώ για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και θα μπορώ να πω περισσότερα».

«Εξαιρετική προοπτική»

Ο Μιλοβάνοβιτς αναζητά το νέο σταθμό στην καριέρα του, η Λανς ζητά περίπου 2εκατ. ευρώ και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να φορέσει τα πράσινα. «Είναι μια εξαιρετική προοπτική για την καριέρα μου, παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό και ξέρω πως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει μεγάλους παίκτες, παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ και πραγματικά θα ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Δεν συνεχίζω στη Λανς και επιθυμώ το επόμενο βήμα της καριέρας μου να είναι σε κλαμπ με φιλοδοξίες» τόνισε ο 27χρονος. Για τον Μιλοβάνοβιτς έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από τη Γαλλία, τη Γερμανία, αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα