«Μήτρο»; Μάλλον... Νitrο! (vid)

«Μήτρο»; Μάλλον... Νitrο! (vid)

Γιάννης Ράμμας
«Μήτρο»; Μάλλον... Νitrο! (vid)

bet365

Ο αφηγητής ενός video της Ευρωλίγκας αποκαλεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη «Μήτρο» αντί για «Μήτσο». Το «Νitro» θα ταίριαζε καλύτερα στον... πυραυλοκίνητο αρχηγό του Παναθηναϊκού!

Το εν λόγω video-αφιέρωμα είναι ένα κολάζ δηλώσεων που έχει στη διάρκεια του Final Four, όπως αμέσως μετά το... σάρωμα που έκανε ο 31χρονος γκαρντ στη βραδιά των βραβεύσεων. Τότε είχε πει πως «νιώθω υπέροχα, σίγουρα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παραλαμβάνω όλα αυτά τα βραβεία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για μένα, όπως είπα και πριν είναι μεγάλη τιμή και θα προσπαθήσουμε να είμαστε υγιείς, ώστε και του χρόνου να είμαστε εδώ για ακόμη ένα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είμαι υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ της ομάδας κι όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι όλοι υπέροχοι».

Για τον αρχηγό των «πράσινων» είχαν πει την αποψή τους στο euroleague.net...

...o Νίκος Ζήσης: «Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τον Δημήτρη στη διάρκεια του παιχνιδιού. Μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο, οπότε πάντα είναι χρήσιμος στην ομάδα του».

...ο Ρομέιν Σάτο: «Ο Δημήτρης μπορεί να σκοράρει, να παίξει άμυνα. Να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα. Τον ενδιαφέρει μόνος πώς θα βοηθήσει να κερδίσει η ομάδα του».

Δείτε το video εδώ

 

Τελευταία Νέα