Στον τελικό ο Πανιώνιος!

Στον τελικό ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Πανιώνιος επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και με 10-6 κόντρα στη Χίο, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του φάιναλ φορ του Κυπέλλου στο πόλο, που διεξάγεται στην Κάλυμνο.

Στην τελευταία του ευκαιρία του για διάκριση τη φετινή περίοδο, οι κυανέρυθροι έφτασαν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο, ξεπερνώντας αρχικά το εμπόδιο των νησιωτών. Χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά από τους ακρίτες, οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη ανέβασαν ρυθμούς στην επανάληψη και με ένα επιμέρους σερί 4-0 «κλείδωσαν» στα τελευταία λεπτά την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου, για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Κατώτερη του αναμενομένου η Χίος που είχε πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, δείχνοντας επηρεασμένη από την αγωνιστική απραξία του ενός μήνα, καθώς οι υποχρεώσεις της ολοκληρώθηκαν στις αρχές Μαΐου με το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Αντίπαλος των «κυανέρυθρων» θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

«Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες που η ομάδα... ήθελε κάτι από ένα παιχνίδι. Έδειξε τρομερή θέληση και διάθεση για την επικράτηση. Τα στατιστικά του αγώνα λένε πολλά και τίποτα. Περάσαμε πολλά μέσα στην χρονιά. Τραυματισμούς, διοικητικά προβλήματα, οικονομικά προβλήματα. Με τη σημερινή εμφάνισή τους τα παιδιά έδειξαν ότι ανέκαμψαν», δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Πανιωνίου, Μάκης Βολτυράκης.

Και συμπλήρωσε: «Μετά την επιτυχία αυτή νομίζω ότι ήλθε η ώρα ο Πανιώνιος να πάρει αυτό που δικαιούται στην ελληνική υδατοσφαίριση με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια. Αυτό θα το δείξουμε αύριο, ανεξάρτητα ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό».

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 2-4
Χίος (Β.Ρούπακας): Κόχειλας 3, Σάντα 2, Κότεριλ 1.
Πανιώνιος (Μ. Βολτυράκης): Κοκκινάκης 1, Μάζης 3, Μιράλης 1, Θωμάκος 1, Μουρίκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Τόμπσον 1, Τζαμαντάκης 1.

 

Τελευταία Νέα