Aγανακτισμένοι; Ποιοι αγανακτισμένοι;

Aγανακτισμένοι; Ποιοι αγανακτισμένοι;

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μάνος Αντώναρος γράφει σε ένα ακόμα άρθρο για την... γκάφα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA να επικεντρωθεί στη δήλωση Δαμανάκη περί ευρώ και Ελλάδας, αντί για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, Γιάννη Πρετεντέρη και Παύλο Τσιμα.

Όταν ο Παναθηναϊκός έπαιζε στον τελικό με τη Μακάμπι απουσιάζατε από το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Yποθέτω ότι ως βάζελοι (χαιρετώ σας, πράσινα αδέλφια) παρακολουθούσατε με αγωνία την προσπάθεια της ομάδας να πάρει το έκτο ευρωπαϊκό της αστέρι.

Αφού λοιπόν είστε και οι δύο τόσο ένθερμοι φίλαθλοι, βρίσκω εξαιρετική την ιδέα να σας πω δυο-τρία πραγματάκια από το gazzetta, με την ελπίδα ότι το διαβάζετε, γιατί είναι σχεδόν φανερό ότι τα social media δεν σας πολυαπασχολούν. Επιλέγω το βήμα μου εδώ, γιατί με μεγάλη χαρά είδα από το πρωί το gazzetta να προβάλλει τη συνάντηση-διαδήλωση στο Σύνταγμα και στις υπόλοιπες πλατείες της Ελλάδας.

Όταν ο –νεαρής βασικά ηλικίας (λέγεται και «μέλλον» αυτού του τόπου)– αθηναϊκός (κι όχι μόνο) λαός διαδήλωνε(ι) μπροστά στη Βουλή, στον Λευκό Πύργο και αλλού, εντελώς ειρηνικά για όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας, ήσασταν και οι δύο παρόντες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, συζητώντας 33 ολόκληρα λεπτά, βασικά για τη δήλωση Δαμανάκη περί ευρώ και Ελλάδας.

 

Η αλήθεια είναι ότι το κανάλι σας έδειξε (επιτέλους) εικόνα από το Σύνταγμα και τη Θεσσαλονίκη στις 19.34. Δεν το χρονομέτρησα, αλλά το ξεπετάξατε (χωρίς οι δυο σας να πείτε κουβέντα) μέσα σε ένα (maximum) τετράλεπτο, αφήνοντας να το χειρισθεί η κ. Τρέμη και οι δύο ανταποκριτές σας.

Αν θυμάμαι καλά, τις προηγούμενες μέρες το MEGA ασχολήθηκε με την Ισπανία λόγω ακριβώς της αντίστοιχης συγκέντρωσης των Ισπανών. Άρα η αντίδραση των λαών ενδιαφέρει το κανάλι. Προφανώς η αντίδραση των ΑΛΛΩΝ λαών.

Αν επίσης θυμάμαι καλά, όταν κάηκαν οι άνθρωποι στην Μarfin η ΕΣΗΕΑ διέκοψε την απεργία της λόγω των γεγονότων. Δεν ήξερα ότι πρέπει να υπάρξουν θάνατοι για να ανάψει το δημοσιογραφικό εσωτερικό μας μηχανάκι.

Η ώρα που γράφω αυτό (τώρα) το είναι 21.35.

Το δελτίο του MEGA τέλειωσε προ ολίγου.

Η διαδήλωση των αγανακτισμένων όχι!

Λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες!

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν στα σοβαρά:

Το παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΟ είναι στην αρχή του β΄ημιχρόνου.

Δεν χάσατε πολλά που δεν είδατε το α' ημίχρονο.

Ένα σουτ του Κατσουράνη στο δοκάρι και ένα σουτ του Λέτο έδιωξε ο Σάχα.

Mε τη νίκη!

ΥΓ. Επί του πιεστηρίου (που λέγανε οι δάσκαλοι)

21.48! Γιάννη και Παύλο, ο Σισέ έβαλε γκολ.

(Κοιτάξτε τωρα κάτι περίεργο! Οι αγανακτισμένοι είναι ακόμα εκεί. Μα καλά, δεν βλέπει κανείς μπάλα σ' αυτον τον τόπο;)

Και εις άλλα με υγεία!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

Μάνος Αντώναρος
Μάνος Αντώναρος

Ο Μάνος Αντώναρος γεννήθηκε στην Αθήνα και το πρώτο που θυμάται από τη δημοσιογραφία, ήταν όταν τον έπαιρνε από το χέρι ο πατέρας του (ο γελοιογράφος Αρχέλαος) και τον πήγαινε στα παλιά γραφεία της «Αθλητικής Ηχούς» για να παραδώσει τα σκίτσα του. Εκεί ο πιτσιρικάς Μάνος έβλεπε με ορθάνοικτα μάτια μερικά από τα ιερά τέρατα της (αθλητικής) δημοσιογραφίας να εργάζονται πυρετωδώς ακριβώς μπροστά στις λινοτυπικές μηχανές. Φυσικά του΄κανε εντύπωση και φυσικά ήθελε να γίνει ένας απ' αυτούς. Ετσι γύρω στα 20 του πήγε και είδε (μόνος του) τον μακαρίτη Κλεομένη Γεωργαλά και του είπε ότι ήθελε να δουλέψει στην «Ηχώ». Και εκείνος προφανώς θέλοντας να του κάνει πλάκα τον ρώτησε:

-Και τι θες να κάνεις;

-Να γράφω κάθε μέρα τη γνώμη μου!

Και -ω του θαύματος- ο Γεωργαλάς του απάντησε:

-ΟΚ! Αρχίζεις από σήμερα το απόγευμα.

Ετσι και έγινε. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Μάνος Αντώναρος έγραφε καθημερινά τη γνώμη του στην πίσω σελίδα της κραταιάς εφημερίδας.

Αργότερα δούλεψε σε πολιτικές εφημερίδες επί πολλά χρόνια, σε ραδιόφωνα και κανάλια. Κάθε φορά που εργαζόταν σε εφημερίδες έψαχνε την ευκαιρία να γράφει πού και πού στις αθλητικές σελίδες. Oι συνάδελφοι του αθλητικοί ρεπόρτερ πάντα του άνοιγαν την καλά φυλασσόμενη πόρτα τους.

Είναι ένας από τους πρώτους blogger στην Ελλάδα και υποστηρίζει φανατικά ότι το internet δεν είναι media, αλλά community.

Εδώ και δυο χρόνια εγκατέλειψε (από άποψη) τη μάχιμη δημοσιογραφία και αφιερώθηκε μαζί με τη γυναίκα του στο blog της www.eimaimama.gr

Τον τελευταίο διάστημα ανεβάζει post του στο gazzetta.

Hταν καιρός -όπως λέει ο ίδιος- να ξανανιώσει την χαρά της ελεύθερης και δημιουργικής δημοσιογραφίας.