Θέμα χρόνου του προπονητή στην Καβάλα

Νίκος Τσιώκος
Θέμα χρόνου του προπονητή στην Καβάλα

bet365

Στην Καβάλα είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής, καθώς απομένουν οι λεπτομέρειες για να έρθουν σε συμφωνία οι δυο πλευρές, αν και δεν έχει διαρρεύσει ακόμη κάποιο όνομα.

Σιγά-σιγά στην Καβάλα δείχνουν ότι η περίπτωση του προπονητή βαίνει προς το τέλος του. Μάλιστα, πληροφορίες λένε ότι είναι θέμα χρόνου να υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση του νέου τεχνικού, καθώς οι διαπραγματεύσεις είναι στο τελικό στάδιο. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποιο όνομα, ενώ μέλος του τεχνικού τιμ θα συνεχίσει να είναι ο Βαγγέλης Γούτης.

Έτσι, θα αρχίσει και ο σχεδιασμός ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν, ήδη, μια μεγάλη λίστα με ονόματα παικτών, που έχουν προταθεί από μάνατζερ και που συνεχώς αυξάνονται. Τέλος, λέγεται πως ο Σταύρος Ψωμιάδης θα μεταβεί στη Γαλλία την επόμενη εβδομάδα, ώστε να έχει επαφές με μεταγραφικούς στόχους του μακεδονικού συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα