Χωρίς τον Λινάρδο ο τελικός
Ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής, Νίκος Λινάρδος δεν θα σχολιάσει τον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού λόγω των επιθέσεων που προηγήθηκαν από οπαδούς στους προηγούμενους τελικούς.
Όπως τόνισε ο Λινάρδος «το ήθος μου και η πολύχρονη πορεία μου στο χώρο του μπάσκετ δεν μου επιτρέπει να δέχομαι προπηλακισμό από την θέση του σχολιαστή της ΕΡΤ, από ανεγκέφαλους οπαδούς και των δύο ομάδων και με δεδομένη την εθελοντική μου παρουσία να κινδυνεύω σωματικά».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.