Μπάζει... νερά η άμυνα!
Τον καλό της εαυτό καλείται να βρει σύντομα η ελληνική ομάδα, εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος και ευτυχώς για τις διεθνείς μας υπάρχει ακόμη ο χρόνος για να διορθωθούν όλα τα κακώς κείμενα. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που μετέχουν στους αγώνες της ρωσικής πόλης.
Μετά τα 13 τέρματα παθητικό στην πρεμιέρα της διοργάνωσης από το Καζακστάν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσίασε ξανά πρόβλημα στην άμυνα, δίνοντας την ευκαιρία στις Αυστραλές να φτάσουν σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, όπου η Αντιγόνη Ρουμπέση άνοιξε το σκορ, η Εθνική δεν πήρε ποτέ το προβάδισμα. Αντίθετα, οι «στίνγκερς» είχαν τον έλεγχο, εξασφάλισαν μια διαφορά τριών με τεσσάρων τερμάτων στο τρίτο οκτάλεπτο χωρίς να απειληθούν μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Στο άλλο ματς της ημέρας, οι ΗΠΑ επικράτησαν με 10-8 της Ουγγαρίας. Την Πέμπτη (2/6) η ελληνική ομάδα θα αναμετρηθεί με τις Αμερικανίδες.
Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 3-4, 3-4
Ελλάδα: Γερόλυμου 3, Αντωνάκου 3, Ρουμπέση 2, Τσουκαλά 1, Ασημάκη 1, Μανωλιουδάκη 1.
Αυστραλία: Γκίντερ 4, Σάουθερν 3, Μπίντσγουερθ 2, Νοξ 1, Γουέμπστερ 1, Λίνκολν-Σμιθ 1, Αρανσάιν 1, Ζαγκάμε 1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
