«Έρχομαι στον Ολυμπιακό»
Τον Ολυμπιακό έχει στο μυαλό του ακόμη ο Ντέιβιντ Ρίβερς! Ο Αμερικανός πόϊντ γκαρντ, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την κορυφαία στιγμή των «ερυθρόλευκων» στην ιστορία τους το 1997 με την κατάκτηση του τριπλ κράουν, μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά όμως όσα χρόνια και εάν περάσουν θα έχει πάντα τον Ολυμπιακό στην καρδιά του.
Ο Ρίβερς στην προσωπική σελίδα που διατηρεί στο «facebook» έγραψε ότι εφόσον ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να ανατρέψει την σειρά των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει θέση στο τεχνικό επιτελείο της πειραϊκής ομάδας την επόμενη περίοδο στο πλευρό του …άλλοτε προπονητή του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ώστε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέψουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
