Ο Ίβκοβιτς κι ο ισνογκούντ

Gazzetta team
Ο Ίβκοβιτς κι ο ισνογκούντ

bet365

Δεύτερος αγώνας το βράδυ της Κυριακής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για τη σειρά των τελικών της Α1 και για άλλη μια φορά μεγάλος νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός.

Τελικά ίσως αυτό που λένε ότι «το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παίζουν πέντε εναντίον πέντε και στο τέλος κερδίζει ο Ομπράντοβιτς» ίσως και να ισχύει, διότι αποδεικνύεται και ιδιαίτερα φέτος ότι ο Ομπράντοβιτς έχει λύσεις για κάθε αντίπαλο, για κάθε άμυνα, για κάθε επίθεση, ασχέτως του ρόστερ που έχει η ομάδα του. Αμφισβητήθηκε πολύ ο Παναθηναϊκός στην αρχή της σεζόν μετά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών, αλλά όπως φαίνεται δεν έχει καθόλου σημασία αφού είναι ήδη πρωταθλητής Ευρώπης και απέχει μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεδομένα που θα ζήλευε και ο κουμπάρος-αντίπαλος του «Ζοτς», Ντούσαν Ίβκοβιτς. Σήμερα ο Μπερντές σας παρουσιάζει τον Ντούντα σε ρόλο «isnogood»(ή iznogoud ή isnogud ή όπως εσείς θέλετε) που θέλει να γίνει Ομπράντοβιτς στη θέση του Ομπράντοβιτς. Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για μεγαλύτερο μέγεθος.

*Στείλτε τις δικές σας photoshop/μοντάζ δημιουργίες με θέματα της επικαιρότητας στο [email protected] και η καλύτερη φώτο θα δημοσιεύεται στο τέλος κάθε βδομάδας στη στήλη του Μπερντέ στο gazzetta.gr

*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή στείλτε e-mail στο [email protected]

*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ, Βιεϊρίνια. Κάντε κλικ εδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.

 

Τελευταία Νέα