«Θέμα της ΕΠΟ», είπε ο Γερουλάνος

«Θέμα της ΕΠΟ», είπε ο Γερουλάνος

«Θέμα της ΕΠΟ», είπε ο Γερουλάνος

bet365

Στο «τραπέζι» της συζήτησης ειπώθηκαν αρκετά πράγματα αναφορικά με το αίτημα της Κρητικής ΠΑΕ για επανεξέταση του φακέλου και μάλιστα με διαφορετική σύνθεση της επιτροπής, με τον εκπρόσωπο τηςΚυβέρνησης να δηλώνει θετικός στην προσπάθεια αυτή.

Ο κ. Γερουλάνος ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν μπορεί η Πολιτεία να «σπάσει» το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ ωστόσο έχει όλη της διάθεση για να ελέγξει εάν τηρήθηκαν όλες οι απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες για το συγκεκριμένο θέμα. Ταυτόχρονα ο Υπουργός είδε και ο ίδιος κάποια στοιχεία από τον φάκελο του ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες υποσχέθηκε ότι εάν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα μετέφεραν οι άνθρωποι του ΟΦΗ τότε θα προσπαθήσει και θα πιέσει, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, έτσι ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα για επανεξέταση.

Κοντολογίς. Ο κ. Γερουλάνος με τον θεσμικό του ρόλο έδειξε πολύ καλή πρόθεση για να συνδράμει προς το αίτημα της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο ρόλος του θα είναι ελεγκτικός κυρίως στον τρόπο με τον οποίο τηρήθηκε η διαδικασία αδειοδότησης, αφού δεν έχει περισσότερες αρμοδιότητες για κάτι διαφορετικό.

 

Τελευταία Νέα