Αντίο Πέσιτς σε Βαλένθια λόγω… χρόνου

Gazzetta team
Αντίο Πέσιτς σε Βαλένθια λόγω… χρόνου

bet365

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Βαλένθια για ανανέωση της συνεργασίας τους επειδή χρειαζόταν λίγο ακόμα χρόνο να το σκεφτεί, αλλά τα σενάρια έχουν φουντώσει.

Ο Σέρβος κόουτς αναμόρφωσε τη Βαλένθια αναλαμβάνοντας τις τύχες της λίγο μετά το ξεκίνημα της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά, απέρριψε την πρόταση της διοίκησης για νέο συμβόλαιο λόγω πίεσης χρόνου. Όπως εξήγησε στο «Radio 9» απάντησε αρνητικά, επειδή «ήμουν πολύ ενθουσιασμένος και ήθελα να συνεχίσω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούσα να δεχθώ την προσφορά. Η ομάδα μού ζήτησε μια απάντηση επειδή δεν μπορούσε να περιμένει άλλο, αλλά χρειαζόμουν χρόνο».

Σύμφωνα με τη φημολογία, ο Πέσιτς έχει δεχθεί πρόταση από τις Κάχα Λαμποράλ και Ρεάλ και εξαιτίας αυτού είπε «όχι» στη Βαλένθια. Στη συνέχεια των δηλώσεών του είπε πως «ζω από το μπάσκετ και για το μπάσκετ και έχω μια βασική φιλοσοφία: να βοηθώ τους παίκτες μου να γίνονται καλύτεροι. Σε όλη μου την καριέρα, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη, όλοι τους εξέφραζαν την αναγνώρισή τους σε μένα».

Τέλος, διέψευσε ότι το διαζύγιο προήλθε λόγω του πρόωρου αποκλεισμού της Βαλένθια από την Μπιλμπάο, επισημαίνοντας πως «δεν έχει σχέση. Η διοίκηση γνωρίζει τι συνέβη πριν με τις συνεχόμενες νίκες μας και γιατί συνέβη αυτό στο Μπιλμπάο».

 

Τελευταία Νέα