«Τα έχω βρει με τον Ολυμπιακό...»
Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, ο Φράνκο Κοστάντσο είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα και πλέον απομένει μόνο το τελικό «οκ» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να «κλείσει» η μεταγραφή και ο Αργεντινός έμπειρος γκολκίπερ να γίνει και τυπικά κάτοικος Πειραιά.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», ο Κοστάντσο εκμυστηρεύτηκε σε άτομο του κοντινού του περιβάλλοντος πως τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική του Champions League:
«Τα έχουμε βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και περιμένω να καταταθεί η επίσημη πρόταση της ελληνικής ομάδας για να πάω μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα και να υπογράψω.
Θα είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου η μετακίνησή μου στον Ολυμπιακό. Είναι το κορυφαίο ελληνικό κλαμπ και θα έχω την δυνατότητα να κατακτώ τίτλους και να παίζω κάθε χρόνο στο Champions League. Εχω πληροφορεί ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει μεγάλα σχέδια και θέλω να είμαι μέλος της ομάδας που κτίζεται στον Πειραιά», τόνισε ο πρώην τερματοφύλακας της Βασιλείας σε άτομο της εμπιστοσύνης του και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
