Βγάλε λίγο ήλιο, τελικό έχουμε...

Βγάλε λίγο ήλιο, τελικό έχουμε...

bet365

Ο Πολύδωρος Παπαδόπουλος λίγες ώρες πριν από τον τελικό, γράφει από το Λονδίνο για τον… ήλιο που δεν βγήκε ποτέ, την «γκάφα» της UEFA, και τον Κορεάτη που πάει να γίνει… Special!

Ημέρα που ο πλανήτης στρέφει το βλέμμα του στο Λονδίνο! Το «Γουέμπλεϊ» γίνεται το κέντρο του κόσμου και οι κορυφαίοι παίζουν μπαλίτσα, αλλά την μπαλίτσα την καλύτερη… Η πρωτεύουσα προσελκύει όλα τα φλας, όμως είναι τα μόνα που θυμίζουν… φως, γιατί από καιρό… τρεις μέρες και δεν λέει να βγάλει ήλιο, ούτε λίγο έστω για δείγμα να πάρουμε μια τζούρα ελληνικής πραγματικότητας. Ίσως είναι και το μόνο που θα θέλαμε να πάρουμε, γιατί από οργάνωση είναι… μίλια μπροστά.

Ο «Ναός» προκαλεί δέος, οι εγκαταστάσεις δεν περιγράφονται και η οργάνωση απλά… εξαιρετική. Είναι μια πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού τον Αύγουστο αρχίζουν και τα επίσημα δοκιμαστικά. Οι Άγγλοι θα βάλουν πολλά χρήματα στα ταμεία τους από τον τελικό, η UEFA το ίδιο, αλλά και η χώρα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το τεράστιο αθλητικό ραντεβού του 2012!
Και όμως μέσα σε όλα τα καλά, υπάρχει και ένα πολύ κακό!!!

Τι έγινε εκεί στην UEFA με τα εισιτήρια… Την ακρίβεια οι ποδοσφαιρόφιλοι την ξεπέρασαν, έδωσαν αρκετά για ένα «μαγικό χαρτάκι», όμως δεν είναι τεράστια αδικία να δώσουν χιλιάδες λίρες (πολύ δυνατό νόμισμα, μας τα έφαγε τα κακόμοιρα τα ευρώ) για να απολαύσουν τον τελικό ή ακόμα χειρότερα να δώσουν τόσα πολλά χρήματα και να μην τους αφήσουν να μπουν, αφού θα είναι ΠΛΑΣΤΟ το εισιτήριο.

Πολλές οι πινακίδες με ανθρώπους που ζητούν εισιτήριο, αλλά και αρκετοί αυτοί που πουλάνε στη «μαύρη», με το φθηνότερο να αρχίζει από 1.500 λίρες! Αυτό που τόνιζαν Βρετανοί είναι πως κυκλοφορούν και πλαστά, αλλά πού να το καταλάβει ο «τρελαμένος» που θέλει να δει μπαλίτσα! Μπορεί η UEFA να πήρε απίστευτα μέτρα και να μη βλέπεις σχεδόν πουθενά «μαϊμού» προϊόντα του τελικού, αφού υπάρχουν δικά της «περίπτερα», ωστόσο δεν κατάφερε να ελέγξει την «μαύρη» αγορά!

Σήμερα το πρωί έφτασαν και τα τελευταία καραβάνια από Μάντσεστερ και Βαρκελώνη, μόνο το… κατσαριδάκι που ξεκίνησε από τη Γέιδα δεν είδαμε ακόμα. Πολύ ήρεμη η κατάσταση, οι Καταλανοί είναι ήσυχοι, οι Βρετανοί τραγουδάνε, αν και αυτό που μάθαμε είναι πως περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μάντσεστερ που θα βρεθούν στο γήπεδο, δεν προέρχονται από τη Βρετανία αλλά από την Ασία, ενώ το «παρών» θα δώσουν και Έλληνες από το club της Αθήνας.

Προβλέψεις σήμερα δεν χωράνε, οι Βρετανοί δίνουν προβάδισμα σε Μπαρτσελόνα, Μέσι να σκοράρει και Ντάνι Άλβες μαζί με Μασκεράνο να αποβληθεί. Η ουρά στα περισσότερα ήταν μεγάλη, με τους Λονδρέζους να στηρίζουν –στοιχηματικά– τους Καταλανούς, ενώ οι «κόκκινοι» ποντάρουν, τουλάχιστον, τις βραδινές τους μπίρες στην ομάδα τους! Η απόδοση για τους τελευταίους έχει φτάσει στο 4.00 και καταλαβαίνετε τι γλέντι θα γίνει αν σηκώσουν την κούπα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την παράσταση στο Λονδίνο «κλέβει» ένας Κορεάτης, ο Παρκ! Ο Μουρίνιο στον τελικό Κυπέλλου είχε ένα Special plan που του έφερε και τη νίκη. Ο Πέπε «έπεσε» πάνω στον Μέσι, ο Αργεντίιός αιφνιδιάστηκε και δεν τα κατάφερε… Το ρόλο του αμυντικού της Ρεάλ θα αναλάβει ο Παρκ, ο οποίος θα είναι κολλημένος πάνω στον Αργεντινό! Θα δικαιωθεί το… copy paste του Φέργκιουσον ή θα μιλάμε για πολύ κακή ιδέα;;;

Ώρα Ελλάδας 21.45, η σέντρα στο «Γουέμπλεϊ», τα προγνωστικά μένουν στην άκρη και παίζουν μπάλα οι κορυφαίοι!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Tα χρόνια που πέρασαν λένε πως δεν γυρίζουν πίσω, έλα όμως που γυρίζουν, αρκεί να υπάρχει η ιδανική παρέα. Σε αυτή εδώ το «μαγαζί» έχουμε ήδη ζήσει 15 τελικούς τελικούς Champions League, τέσσερα Μουντιάλ, τρία Euro, μα καθημερινά ανασύρουμε αναμνήσεις που μένουν καλά χωμένες στη σωστή θέση του μυαλού μας, αυτή που λατρεύει το ποδόσφαιρο, παθιάζεται μαζί του. Από το 2008 κι έπειτα λατρεύουμε να γράφουμε για μπάλα εκτός συνόρων, από την Ιταλία και την Αγγλία μέχρι τη Ζάμπια και την Αργεντινή. Και κάθε φορά, λοιπόν, που νιώθουμε νοσταλγία για τα περασμένα, κλικάρουμε Gazzetta.gr για να ταξιδέψουμε σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού...