Πιάνει Λιμάνι ο Κοστάντσο!
Με τις... βαλίτσες στο χέρι είναι ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος περιμένει το τελικό «οκ» των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να έρθει στην χώρα μας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα τρία χρόνια.
Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή», οι τελευταίες επαφές με τον Αργεντινό τερματοφύλακα και τον Ολυμπιακό έγιναν το βράδυ της Παρασκευής, όπου και συμφωνήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες του πρώην τερματοφύλακα της Βασιλείας στους Πειραιώτες.
Συγκεκριμένα, ο Κοστάντσο θα εισπράττει 850.000 ευρώ ετησίως, ενώ με τα μπόνους που υπάρχουν στο... μελλοντικό τριετές συμβόλαιο, ίσως οι απολαβές του φτάσουν και τα 950.000 ευρώ.
Πλέον, απομένει λοιπόν μόνο το «οκ» του Βαγγέλη Μαρινάκη για να κατατεθεί και επίσημα η πρόταση στον 30χρονο γκολκίπερ και έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Βασιλείας να πιάσει Λιμάνι!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
