Σκέψεις επιστροφής «Σάλπι»
Στο τελευταίο ματς της σεζόν, στην «πεντάρα» επί του Ολυμπιακού Βόλου, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «να πας σε αυτούς που χειροκροτάς», και αναφερόταν φυσικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αυτό στενοχώρησε ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή και σκέφτεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το Goal, στον Παναθηναϊκό βλέπουν με καλό μάτι μία τέτοια εξέλιξη, αφού θα ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ και ο κόσμος του Τριφυλλιού έχει θετική άποψη για τον «Σάλπι».
Εκεί που δυσκολεύει όμως μία τέτοια πιθανότητα να γίνει πραγματικότητα είναι το γεγονός πως ακόμη κι αν ο παίκτης το επιθυμεί, ο Ζαγοράκης δύσκολα θα αφήσει ελεύθερο τον Σαλπιγγίδη, από τη στιγμή που έχει ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο. Συν τοις άλλοις, υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, ενώ δεν αποκλείεται να πληθύνουν οι μνηστήρες. Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό θα ήθελαν να πάρουν πίσω στο πράσινο ρόστερ τον Σαλπιγγίδη στην περίπτωση που μείνει ελεύθερος, καθώς δεν έχουν διάθεση να μπουν πάλι σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
