«Άγριες» περικοπές στον Παναθηναϊκό
Σε «κούρεμα» του μπάτζετ θέλει να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στη νέα σεζόν, καθώς το έλλειμμα για να καλυφθεί θέλει εκτός από πωλήσεις παικτών και μείωση των αποδοχών αυτών που θα παραμείνουν. Συγκεκριμένα στο στόχαστρο της διοίκησης των Πράσινων είναι οι παίκτες που έχουν ετήσιες απολαβές περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Μείωση αποδοχών σαφώς και δεν θα έχουν οι Σισέ, Λέτο και Μπουμσόνγκ καθώς η ΠΑΕ περιμένει να βάλει σημαντικά ποσά στα ταμεία από τις πωλήσεις τους, ωστόσο οι Κατσουράνης, Καραγκούνης και Καντέ θα κληθούν να συζητήσουν με την διοίκηση με την μείωση των απολαβών που θα τους προταθεί να αγγίζει ακόμη και το 50%.
Βέβαια το αν αυτοί θα δεχθούν αυτές τις μειώσεις παραμένει ερωτηματικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί όποια νέα συμβόλαια υπογραφούν θα φορολογηθούν με 45% και όχι με 21%.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
