«Εγκεφαλικό» ο Μπέος
Στη Σούπερ Λίγκα εκδικάστηκε η ένσταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά του Αχιλλέα Μπέου. Πρώτος από τους μάρτυρες υπεράσπισης εξετάστηκε ο Βασίλης Δημητριάδης, ενώ στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου. Ο Βασίλης Δημητριάδης είπε: «Είδα όταν έφτασε η αποστολή της ομάδας μας ότι ο κ. Μπέος ήταν στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε με τους παίκτες, αλλά και τους διαιτητές σε έντονο ύφος κι άκουσα φωνές και φασαρία στα αποδυτήρια...».
Ακολούθησε ο Μπέος, ο οποίος αναφέρθηκε στον λόγο που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια παρότι ήταν τιμωρημένος: «Κανείς δεν μπορεί να μου στερήσει το δικαίωμα να υποδέχομαι τις ομάδες», ήταν η αρχική τοποθέτησή του αναφορικά με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο, για να συμπληρώσει σχετικά με την παρουσία του στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα: «Στο ημίχρονο είχα 23 πίεση και έφτασα ένα βήμα από το εγκεφαλικό», είπε χαρακτηριστικά, για να ολοκληρώσει: «Ακόμα γελάω με όλα αυτά».
Βγαίνοντας από τα γραφεία, ο Μπέος παρουσιάστηκε αισιόδοξος και ειρωνεύτηκε την ΑΕΚ: «Η ένσταση που έγινε από την ΑΕΚ, έγινε για επικοινωνιακούς λόγους και τίποτα παραπάνω, καθώς πλησιάζουν οι μέρες των γιαουρτιών και των κορνέδων...».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
